Stel jouw vragen


Mag ik zomaar binnen lopen?

Ja zeker! Iedereen is welkom. Ook al ben je niet zo bekend met kerk en geloof, je kunt altijd binnen komen. Bij de ingangen wordt je welkom geheten door gastheren en/of gastvrouwen. Zij kunnen je helpen door je de weg te wijzen, een liedbundel en Bijbel aan te reiken etc. Schiet hen gerust aan bij vragen. Verder kun je gewoon de dienst meebeleven. Kom gerust eens kijken, er is altijd plaats voor u en jou!

Ben ik welkom als ik niets afweet van de Bijbel?

Ja zeker! Je bent welkom, ongeacht je voorkennis. Mocht je meer willen weten, spreek gerust iemand aan, of neem contact op met onze predikant: Ds. J.A.W. Verhoeven (0180-701070)

Kan ik gratis een kerkdienst bijwonen?

Ja, dat is gratis. Er is een collecte waaraan je een vrijwillige bijdrage kunt leveren. Deze collectes zijn meestal bestemd voor diaconale zorg, onderhoud van gebouwen en de gemeentelijke activiteiten. 

Is er oppas?

Ja, in beide kerkgebouwen is er oppas aanwezig tijdens de ochtenddiensten. Er zijn 2 groepen: een groep voor kinderen tot 2 jaar, en een groep voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Is de kerk door de week ook geopend?

Ja, de Sionskerk is geopend op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en de Rehobothkerk op vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur.